#customerinfo.firmanavn#
Hvordan barna tar makten

Hvordan barna tar makten

Forfatter: David Eberhard
Veil. pris: Kr 349,00
ISBN: 9788272015786
Heftet/Innbundet: Innbundet
Oversetter: Nina Aspen

Hvordan barna tar makten

Slutt å høre på ekspertene! En debatterende og underholdende bok om curlingpappaer, tigermammaer og om hvordan barna ble konger og dronninger i hjemmet …

I dagens samfunn har oppdragelse nærmest blitt et skjellsord. Barna skal møtes på sine egne premisser og ikke indoktrineres. Eksperter av ulike slag forteller oss hvordan vi best skal ta hånd om barna våre.  Og det de forteller oss er at barna er skjøre, de kan ta skade av feil oppdragelse, de må beskyttes og de må ikke motsies. Ekspertenes råd er så mange og så detaljerte at det nesten har blitt umulig for dagens foreldre å gjøre noe riktig.

David Eberhard tar et oppgjør med ekspertveldet og det overbeskyttende foreldreidealet. Ifølge Eberhard tåler barna mye mer enn vi tror. Så ta det med ro, ignorer ekspertene! Barna vil klare seg utmerket uten ekspertenes ideologiske pekefingre. Gjennom å følge noen helt enkle råd om hva man faktisk vet om barneoppdragelse, viser Eberhard hvordan barneoppdragelsen kan bli langt mindre preget av angst og bekymring. 

Bla i boka

KJØP BOKA!